ΑΫΛΕΣ ΔΟΜΕΣ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκδοση Web

Το πρόγραμμα 'Διαχείριση Σχολής Οδηγών' , για να καλύψει τις ανάγκες Σχολών Οδηγών που διαθέτουν υποκαταστήματα, ανέπτυξε την εφαρμογή για λειτουργία μέσω διαδικτύου.

Η βασική φιλοσοφία, θέλει να υπάρχει ενιαία διαχείριση των αρχείων, να βλέπουν κοινές πληροφορίες το κεντρικό με τα υποκαταστήματα και περιλαμβάνει τα παρακάτω:

* Στον χώρο-υποκατάστημα που θα λειτουργεί σαν Server, εγκαθίσταται εκτός της εφαρμογής και ένα Software για διαχείριση των δεδομένων (DataManager), το οποίο "υποδέχεται" τις κλήσεις μέσω Internet για διαχείριση των αρχείων.
* Στα υπόλοιπα υποκαταστήματα, εγκαθίσταται η εφαρμογή για Client. Είναι ένα κομμάτι της εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη στον Server, με τη διαφορά οτι κάποια αρχεία τα διαβάζει τοπικά στο υποκατάστημα (παράμετροι...) και τα υπόλοιπα μέσω Internet-DataManager από τον Server.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η άμεση ενημέρωση όλων των συνδεδεμένων υποκαταστημάτων. Μπορούμε λοιπόν να δούμε και να διαχειριστούμε, ανά πάσα στιγμή, πλήθος πληροφοριών (από στατιστικά έως οικονομικά ανά υποκατάστημα)

Απαιτήσεις σε Hardware

Φυσικά η ύπαρξη ADSL γραμμής σε όλα τα σημεία που θέλουμε να συνδεθούν μέσω Internet. Οσο γρηγορότερη είναι η γραμμή, τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχουμε φυσικά. Ανάλογα με τον πάροχο, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί η αλλαγή router (σε περίπτωση που δεν πληρεί τις προδιαγραφές για δρομολόγηση πύλης)

Οι απαιτήσεις σε Hardware είναι ελάχιστες : WinXP, 1GB RAM, 100MB ελεύθερο χώρο στον δίσκο, 1024Χ768 ανάλυση οθόνης.

Αρχική σελίδα | Προγράμματα/Υπηρεσίες | Πελατολόγιο | Επικοινωνία | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού